ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                                                                   

      ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6/7/2017

 

                                                           

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                  

 

Ο Α.Σ. Ταεκβοντό «Αγωγή» σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την τελική γιορτή της ομάδας μας την Κυριακή 9/7/2017 και ώρα  11.30-14.00 που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο  «2 Αοράκια» στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου .

Το Ολυμπιακό Ταεκβοντό που καλλιεργεί ο σύλλογος μας στις τάξεις του, περιλαμβάνει δυο μορφές. Το παραδοσιακό και το αγωνιστικό που έχει χαρίσει στην χώρα μας Ολυμπιακά μετάλλια και παγκόσμιες διακρίσεις.

Στην γιορτή  της ομάδας μας θα παρακολουθήσετε και τις δυο μορφές του αθλήματος. Οι μικροί μας μαθητές θα συμμετέχουν στην προαγωγή για ζώνη και το αγωνιστικό τμήμα θα μας παρουσιάσει προχωρημένες τεχνικές αυτοάμυνας.

Η επίδειξη της ομάδας μας διοργανώνεται με τη συμβολή των χορηγών μας «Βρεφονηπιακός σταθμός - το Χαμόγελο», «Οπτικά I.d. – Μιχαήλ Σεμερτζάκης», «Φαρμακείο - Βαρδάκη Μαρία», «Click Art – Στέλιος Πολυζωάκης», «Τεχνικό Γραφείο - Στριλύγκας Β. & Λιάγκου Α.», «Ασφαλύσεις - Γιώργος & Μιχάλης Τζανής», «το Πιτόσπιτο - Παπαγεωργίου Γαβριήλ».

 

Με αθλητικούς  χαιρετισμούς

Τσεμπερλίδης Στέλιος

Προπονητής Α.Σ. ΑΓΩΓΗΣ

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.