Παρασκευή, 30Ιουνίου 2017

 

 

Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης: Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης υιοθετούν μια οικογένεια!

 

 

 

Σταθερά δίπλα στο παιδικό Χωριό SOS Κρήτης, η εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ανέλαβε την κάλυψη όλων των εξόδων της ετήσιας διαβίωσης για μια οικογένεια του παιδικού χωριού SOSΚρήτης.

Ειδικότερα, η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. αναλαμβάνει τα έξοδα διατροφής, ένδυσης, τα γενικά έξοδα του σπιτιού, τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα, το κόστος θέρμανσης, υδροδότησης και ηλεκτροδότησης, καθώς και την ψυχολογική - ψυχοκοινωνική υποστήριξη και τις ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες της οικογένειας.

Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζεται η σταθερότητα και η εδραίωση αισθημάτων ασφάλειας, έτσι ώστε το κάθε παιδί να μεγαλώνει μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια του σε ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο.Σε μια ζεστή οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό, καθώς και με τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να αναπτυχτεί ως ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Η εκπρόσωπος της Χαλκιδάκης Α.Ε κ. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, σε δηλώσεις της τόνισε την προσήλωση της εταιρείας σε ουσιαστικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τονίζοντας: «Με μεγάλη μας χαρά, επεκτείναμε το πρόγραμμα υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOSΚρήτης με την υιοθεσία μιας οικογένειας για 1 χρόνο. Αισθανόμαστε αληθινά υπερήφανοι όταν ενισχύουμε με τις μικρές μας δυνάμεις τέτοιες δομές, δομές που συμβάλλουν στο να καλυφθούν ανάγκες μικρών παιδιών που στερούνται την παρουσία της φυσικής οικογένειας.Βούλησή μας είναι να συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια, υπεύθυνα και στοχευμένα, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αξίζει να τονιστεί ότι η συνεργασία της εταιρείας Super Market Χαλκιαδάκης ΑΕ με το παιδικό Χωριό SOS Κρήτης δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την ετήσια χορηγία, αλλά επεκτείνεται και σε επιμέρουςδράσεις όπως η παροχή δωροεπιταγών για την αγορά τροφίμωνστο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου με στόχο την ενίσχυση οικογενειών που βρίσκονται σε κρίση.

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.