ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 Στην πλατεία ελευθερίας

Ιστορία Εκδήλωσης

O Ραδιοφωνικός σταθμός Family fm 89.5,

Το Σεπτέμβριο του 2014 διοργάνωσε Για πρώτη Φορά ένα διαδραστικό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής  για 2 Ημέρες στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης με τη συμμετοχή των οικογενειών  να ξεπερνά τις 5000. Η συμμετοχή των φορέων (Αστυνομία, Πρωτοβάθμια,  Τροχαία, ΕΚΑΒ,ΕΜΑΚ, ΑΜΕΑ, κ.α), συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αλλά και Εταιριών όπου συμμετείχαν στη ''ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ'' παιδιών και γονιών.

Το Σεπτέμβριο του 2015 η εκδήλωση επαναλαμβάνεται για 2 ημέρες, αρχίζει να γίνεται θεσμός η συμμετοχή των οικογενειών ξεπερνάει τις 8000 στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης. Η συμμετοχή των φορέων γίνεται ποιο Ηχηρή  και πιο επιστημονική με τη συμμετοχή του Τμήματος οδικής συμπεριφοράς του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ (Αστυνομία, Πρωτοβάθμια,  Τροχαία, ΕΚΑΒ,ΕΜΑΚ, ΑΜΕΑ,ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ κ.α), Εταιρίες καθώς και τηλεφωνικές παρεμβάσεις Επωνύμων από όλη την Ελλάδα.

Το Σεπτέμβριο του 2016 η εκδήλωση θεσμός ποια αφιερώνεται στα ΑΜΕΑ, συμμετοχή των οικογενειών να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο κατά πολύ τις 8000.Το Τμήμα οδικής συμπεριφοράς του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ το Ινστιτούτο ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ (IOAS) αλλά και όλοι οι φορείς (Αστυνομία, Πρωτοβάθμια,  Τροχαία, ΕΚΑΒ,ΕΜΑΚ, ΑΜΕΑ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κ.α) και οι Εταιρείες που συμμετείχαν προσέγγισαν με μεγάλη ευαισθησία τα παιδιά με την εκδήλωση να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το ραδιόφωνο μας βραβεύεται στα βραβεία media Awards 2016 Με Ένα GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ την εκδήλωση ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. Δίνοντας μας Δύναμη να συνεχίσουμε και να προγραμματίζουμε και τη Φετινή μας Εκδήλωση το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 01 Οκτωβρίου  2017 από τις 11:00 – 20:00 το 4Ο ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και ΕΣΕΙΣ.

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.