ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ANEK LINES προσφέρει στους νέους φοιτητές

Χανιά, 24/08/2017

 

Η ΑΝΕΚ LINES  συγχαίρει τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους στηρίζει έμπρακτα, για μια ακόμη χρονιά, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους.

 

Έτσι, σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η ΑΝΕΚ διευκολύνει τους νέους φοιτητές έως ότου αποκτήσουν την φοιτητική τους ταυτότητα, προσφέροντας οικονομικότερες τιμές :

 

Α)  Στα δρομολόγια Χανίων  - Ηρακλείου***

·         Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών

·         Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες.

 

Β) Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»:

·         Έκπτωση 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

·         Η έκπτωση ισχύει από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως 31/10/2017.

·         Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα.  Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017» ή φωτοτυπίας αυτού.

·         Η έκπτωση δεν ισχύει σε καμπίνες LUX.

·         Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές.  Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

·         Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.

·         Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).  

 

Γ) Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES, στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει :

-50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)
-20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες.

 

***Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την BLUE STAR FERRIES

 

Τα προνόμια και οι παροχές για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές δεν σταματούν εδώ…

Η ΑΝΕΚ μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr) .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400, να επισκεφτούν το www.anek.gr,  ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Η ΑΝΕΚ LINES, για ακόμη μια χρονιά στηρίζει ουσιαστικά τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την εύρεση κατοικίας και την εγγραφή τους στη σχολή που έχουν επιτύχει.

 

Η ΑΝΕΚ LINES, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στις ελληνικές και διεθνείς θάλασσες, 50 χρόνιας προσφοράς στις ανάγκες του τόπου και συνεχίζει με πλώρη το μέλλον!

 

Πληροφορίες: κα Ειρήνα Σίμου και κα Άννα Νικολακάκη, τηλ. 2821 0 24127, fax 2821 0 36200, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.