ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ηράκλειο 11/10/17

 

Το Παιδικό ραδιόφωνο Family fm 89.5 διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία φέτος τη 4η Εκδήλωσης Κυκλοφοριακής Αγωγής το Σάββατο 07 και την Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2017 στη Πλατεία Ελευθερίας.

Περισσότερα από 2500 παιδιά διασκέδασαν δημιουργικά λαμβάνοντας μηνύματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Ο απολογισμός είναι ότι περισσότεροι από 7000 επισκέπτες – οικογένειες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από συλλόγους ΑΜΕΑ όπου με κεντρικό παρουσιαστή το Βαγγέλη Αυγουλά εκ Γενετής τυφλό μας υπενθύμισαν την ανάγκη ισότητας στις καθημερινές μετακινήσεις.

Η κάθε ημέρα έκλεινε και με μια συναυλία το Σάββατο Μικροί Μεγάλοι Διασκέδασαν με Τη Κυρία SI NTO RE και την Κυριακή με Παιδικό Πρόγραμμα από τους CULTUR MULTUR.

H εκδήλωση τελούσε υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη της Δηκεη

Δίπλα μας και αυτή τη χρονιά δεκάδες συνεργάτες όπου αποτελούσαν τις 19 στάσεις θεωρητικής εκπαίδευσης με τις γνώσεις τους και τις ευχάριστες δραστηριότητες έκαναν το διήμερο διασκεδαστικά δημιουργικόαριθμώντας τις παρακάτω .

Ξεκινώντας από το Μέγα χορηγό μας το δίκτυο συνεργείων AUTOFIT για τη σωστή συντήρηση του αυτοκίνητου μας, για 4η χρονιά στηρίζει την Εκδήλωση δίνοντας αναμνηστικά δώρα σε γονείς και παιδιά και στολίζοντας με μια τεράστια αψίδα την είσοδο των παιδιών στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα με κανονικά σήματα.

Τα Παιχνιδάδικα Μουστάκας με μια πολύ δυναμική παρουσία στήριξαν την προσπάθεια μας, έπαιξαν με τους αυριανούς οδηγούς με ειδικά παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής με τη τεράστια μασκότ να κάνει βόλτες και να φωτογραφίζεται με τα παιδιά.

Ο χορηγός ενυδάτωσης τα ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΒΕΛΟΥΔΑ μοίρασε χιλιάδες παγούρια και πρόσφερε νερό σε όλους τους επισκέπτες οικογένειες.

Το ΔΕΛΤΑ ΚΤΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥκατασκεύασε για τις ανάγκες της εκδήλωσης ένα επιδαπέδιο παιχνίδι κυκλοφοριακής αγωγής και μοίρασε αναμνηστικά δώρα σε όλους.

Το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ με το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας Δίπλα μας και Φέτος κρατώντας στατιστικά στοιχεία και μελετώντας με ανώνυμα ερωτηματολόγια τις συμπεριφορές των γονέων οδηγών.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με τα Γυαλιά προσημείωσης Μέθης δίπλα μας για ακόμα μια χρονιά.

Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ κοντά μας και αυτή τη Χρονιά με Παιδαγωγικές Δραστηριότητες κυκλοφοριακής Αγωγής για τα Παιδιά

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ με την όλη την ομάδα τους, μας έδειξαν τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς εντός πόλης.

Η DIETSYSTEM μοίρασε κεράσματα σε όλους τους επισκέπτες.

Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, μας ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις καθημερινές μετακινήσεις τους κάνοντας δραστηριότητες με τα παιδιά.

 Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΩΔΕΙΟ με ένα διασκεδαστικό επιδαπέδιο μουσικό παιχνίδι κοντά μας και φέτος.

Το Παιδικό Χωριό Sos Κρήτης Συλλέγοντας Σχολικά είδη για οικογένειες που έχουν ανάγκη με παράλληλες δραστηριότητες ζωγραφικής για τα παιδιά.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥέπαιξαν με τα παιδιά δημιουργικά με 2 πιστοποιημένα επιδαπέδια παιχνίδια  από το Υπουργείο Παιδείας Ποδηλατώ με Ασφάλεια & Περπατώ με Ασφάλεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ PRAXISBROOKERS δίνοντας δώρα προγράμματα ασφάλισης και Ασφαλιστικά πακέτα για ΙΧ για οικογένειες.

PAIDOKOSMOS.GR ένας κόσμος του Παιδιού με δραστηριότητες για τα παιδιά

Μια ακόμα στάση ήταν η ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΗΣΣυλλέγοντας Τρόφιμα Μακράς διαρκείας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Κοντά μας και η Εταιρεία FRESH SNACK με κεράσματα για όσα παιδιά ολοκλήρωσαν τη Θεωρητική και πρακτική τους εξάσκηση.

Μαζί μας η ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΕΛΕΝΑ ΔΟΡΙΑΚΗ με τα Δώδεκα Ξαδελφάκια του Χρόνου με κατασκευές για τα παιδιά.

Ενδιάμεσες Στάσεις αποτελούσαν Η 3Η ΕΜΑΚ, η ΤΡΟΧΑΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΤΟ ΕΚΑΒ, Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με το προσωπικό της κάθε ομάδας να σκορπάει χαμόγελα να απαντάει σε ερωτήσεις μικρών και μεγάλων. Οι πόρτες των οχημάτων ήταν ανοιχτές όπως ανοιχτές είναι και οι καρδίες τους στα ανθρώπινα προβλήματα που καθημερινά μας λύνουν.

Στην 20η Στάση εθελοντές που είναι κάθε χρόνο στο Πλευρό του Παιδικού Ραδιοφώνου familyfm 89.5 μαζί με το προσωπικό του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Ηρακλείου, βοηθούσαν τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τη βόλτα με μπαταριοκίνητα οχήματα με κανονικά σήματα σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.

Η φωτογράφιση και το βίντεο ήταν μια προσφορά από το studio GK production Γιώργος Κοτσιφός.

Στην Υγειονομική κάλυψη του Χώρου οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση ήταν μια προσφορά από Σταθωράκης Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους:

ANEKLINES & BLUE STAR FERRIES, SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ,ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΦΑΚ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΒRACADABRA,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ,ΒΡΕΦΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΗΤΩ,SUPER & MINI MARKET ΦΑΙΣΤΟΣ, LETSWASH, , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ, SILK COLOUR,ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ AEGEAN ΣΓΟΥΡΟΣ ΙΩAΝΝΗΣ,ΤΣΑΪ ΚΑΡΤΕΡΑΚΙ, STUDIO JULIANI, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ CLEANS,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ,NOBA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ.

Να ευχαριστήσουμε τους Μικρούς και Μεγάλους  μας ακροατές που γέμισαν την πλατεία Ελευθερίας δίνοντας μας δύναμη για να συνεχίσουμε.

Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση

Με εκτίμηση

Η ομάδα του ραδιοφωνικού Σταθμού

Family fm 89.5


 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.