Ηράκλειο 1 Φεβρουαρίου 2018   

ΑΠΟ        LAVRIS City Suites – Ηράκλειο Κρήτης

 

ΘΕΜΑ    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

 

 

Το LAVRIS City Suites είναι ένα ξενοδοχείο πόλης, σε προνομιακή θέση, μόλις 300 μέτρα από το ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου. Η ιδέα της δημιουργίας του στηρίχθηκε σε μια βασική αρχή. Στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους εκλεκτούς επισκέπτες μας, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για διακοπές.

Το όνομα LAVRIS επιλέχθηκε για την συμβολική του σημασία και είναι ο λατρευτικός διπλός πέλεκυς της Μινωικής εποχής. Με σεβασμό στον αρχαιότερο πολιτισμό της Ευρώπης δημιουργήσαμε χώρους φιλόξενους με λιτές γραμμές και αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων, που  δημιουργούν  ατμόσφαιρα ζεστασιάς και  πολυτέλειας.

 

Διαθέτει τέσσερις δίκλινες άνετες σουίτες υψηλών προδιαγραφών, στην ίδια φιλοσοφία, αλλά με ξεχωριστό concept και design ή κάθε μία. Σχεδιασμένες με πρωτοποριακή οπτική και αισθητική, δημιουργούν ένα ήσυχο, διακριτικό  και εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Βρίσκονται στο 2Οόροφο και έχουν όλες, ανατομικά στρώματα και μαξιλάρια Cocomat, σατέν βαμβακερά σεντόνια, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi, γραφείο εργασίας, mini bar, safe box, μηχανή εσπρέσο και πολλές άλλες ανέσεις και δυνατότητες. Παράλληλα όλοι οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν ένα ζεστό καλωσόρισμα με δώρα της Κρητικής φύσης.

Το LAVRIS City Suites διαθέτει parking, άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς κόμβους, ενώ με την  αστική συγκοινωνία ή με τα πόδια, σε λίγα λεπτά βρίσκεστε  στο κέντρο της πόλης και στο λιμάνι.

Θα ήταν χαρά μας να φιλοξενήσουμε τους καλεσμένους σας σε προνομιακές τιμές.

 

Στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες

 

 

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Γιαβρίδης

 

 

 

LAVRIS City Suites Τηλ. 6944-062670 & 6944-201200  Λ.Ικάρου 38 71306 Ηράκλειο Κρήτη

Έκθεση εικόνων

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.