Οι στόχοι μας

Το κλειδί της επιτυχίας αποτελεί η ύπαρξη μουσικής ποικιλίας και ακουσμάτων, καθώς και ζωντανές εκπομπές ψυχαγωγικού και συμβουλευτικού περιεχομένου, αποτελούμενο από ραδιοφωνικούς παραγωγούς επιλεγμένους με συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια (διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, παιδίατροι, εκπαιδευτικοί, γονείς), καλύπτοντας μ’ αυτόν τον τρόπο όλες τις ηλικιακές ομάδες παιδιών (από τη βρεφική έως και την σχολική ηλικία), αλλά και γονέων, όπως και την ανάγκη όλων αυτών για ψυχαγωγία και εποικοδομητική απασχόληση. 

Η αμφίδρομη επικοινωνία με τους ακροατές μας  είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητας μας, δείχνοντάς μας το συνεχώς αυξανόμενο ακροατήριο που δημιουργείται, αλλά και τις απαιτήσεις τους. Πέραν της επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων κειμένου και e-mail, από το site του Family fm 89.5 (www.radiofamily.gr) , δίνεται η δυνατότητα σε όσα παιδιά το επιθυμούν να έρθουν στο Στούντιο του ραδιοφώνου μας και να πραγματοποιήσουμε μαζί μια εκπομπή λαμβάνοντας Τιμητικό  Δίπλωμα Ραδιοφωνικού Παραγωγού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015 20:58
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παιδικό ραδιόφωνο Ενεργό μέλος »

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.