Παιδικό ραδιόφωνο

Το Μοναδικό Παιδικό Ραδιόφωνο Family fm 89.5 είναι μια υγιής και κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία λειτουργεί νόμιμα από τον Αύγουστο του 2011 και εδρεύει στο Ν. Ηρακλείου, έχοντας παράλληλα απήχηση και σε πανελλαδικό επίπεδο μέσω του διαδικτυακού της τόπου www.8950.gr & www.radiofamily.gr ,όπου καθημερινά έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα είτε για την ακρόαση του ραδιοφώνου μας μέσο του διαδικτύου είτε για την ανάγνωση άρθρου που αφορά, γονείς και παιδιά.

 

Η πορεία του family Fm 89.5 με την πάροδο του χρόνου αποδεικνύεται ανοδική, αφενός γιατί από την πρώτη στιγμή της μετάδοσης του ακούει το τι θέλουν Γονείς και Παιδιά, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό που τους περιβάλει με αγάπη και σεβασμό, αφετέρου λόγω της διαρκούς εμπιστοσύνης των μεγαλύτερων και οικονομικά υγιών τοπικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του παιδιού και της οικογένειας στις διαφημιστικές ενέργειες, που ολοένα αυξάνεται.

Το ακροατήριο του παιδικού  Ραδιοφώνου Family fm 89.5 είναι παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, νέοι γονείς και ιδιαίτερα μητέρες, όπου ακολουθούν τα ακούσματα των παιδιών τους, διασκεδάζοντας έτσι μαζί τους. Για την ακρίβεια περίπου 30.000 μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μη συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των παιδιών ηλικίας κάτω των τριών ετών, αποτελούν τους καθημερινούς μας ακροατές. Λαμβάνοντας υπόψη και τους γονείς αυτών, κυρίως τις μητέρες, ο αριθμός αυτός ξεπερνάει τις 100.000. Αναλογικά με τον πληθυσμό του Νομού  Ηρακλείου ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό περίπου 35%.
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 22:43
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι στόχοι μας »

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.