Υλικά
2 σνίτσελ από κοτόπουλο
Τριμμένη φρυγανιά
½-1 φλιτζάνι γάλα light
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Αλατοπιπερώνουμε τα δύο σνίτσελ από κοτόπουλο. Βουτάμε το κάθε κομμάτι σνίτσελ στο γάλα light (σκέτο γάλα χωρίς αυγό) και μετά σε τριμμένη φρυγανιά. Τοποθετούμε μια λαδόκολλα στο ταψί και βάζουμε τα παναρισμένα σνίτσελ. Το αφήνουμε στο φούρνο να ψηθεί στους 200 βαθμούς.
Νικολέτα Καψωριτάκη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Creta Nutricion Center
Κέντρο Κρητικής Διατροφής
Ηροδότου 212, Ν.Αλικαρνασσός τηλ 2810 220392