Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δίπλα σε καθε μαθητη

Ο πιο καλός ο μαθητής είναι…ο Χαλκιαδάκης!

Δίπλα σε κάθε μαθητή με δώρα και τις καλύτερες τιμές και στα σχολικά

Και φέτος, τα supermarkets Χαλκιαδάκηςβρίσκονται δίπλα στον μαθητή και τους γονείς του και υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά με πλούσια δώρα και superπροσφορές σε σχολικά και σνακ για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Τσάντες από μόλις 4,00€, τετράδια, κασετίνες, μαρκαδόροι, στυλό, μολύβια, παγουρίνο, τάπερ, θερμός, φωτοτυπικό χαρτί και όλα όσα θα χρειαστείτε για τη σχολική λίστα σε μεγάλη ποικιλίακαι στις καλύτερες τιμές (Δείτε τα αναλυτικά εδώ)!Επιπλέον, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης φροντίζουν για το καθημερινό σνακ των παιδιών, προτείνοντας λύσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προσφορών για ένα χορταστικό «SnacktosXool»(Δείτε όλες τις προσφορές σε σνακ εδώ)! Έξυπνες και νόστιμες ιδέες για κολατσιό που προσφέρει στα παιδιά ενέργεια, απόλαυση αλλά και υψηλή θρεπτική αξία σε κάθε μπουκιά, με λαχταριστά γεύματα που μπορούν εύκολα και γρήγορα να φτιαχτούν σε κάθε σπίτι με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Και τέλος, μοντέρνα και οικονομικά έπιπλα για να εξοπλίσετε το παιδικό δωμάτιο, όπως γραφείο από ξύλο, ραφιέρες, καρεκλάκια παιδικά και καρέκλες γραφείου, φωτιστικά κ.α. (Βρείτε τα όλα εδώ ).

Ώρα για παιχνίδιμε 40 PS5 &AppleWatch 8

Και επειδή το παιχνίδικαι η άθληση είναι απαραίτητα για τα παιδιά, 20 SonyPlaystation 5 Digital & 20 AppleWatchSeries 8 σας περιμένουν για να τα κερδίσετε. Ως και 19/9 με κάθε αγορά αγαπημένων σας προϊόντων με την XtraCard Χαλκιαδάκης, κερδίζετε συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωσή των SuperMarketsΧαλκιαδάκης που θα πραγματοποιηθεί στις 21/9.

Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που συμμετέχουν στην κλήρωση εδώ.

Δίπλα σε κάθε μαθητή που μας έχει ανάγκη με… μια τσάντα γεμάτη χαρά!

Και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, προσφέρουμε σχολικά είδη, γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες των παιδιών που έχουν ανάγκη καιείμαστε δίπλα σε οικογένειες και κοινωνικές δομές σε όλη την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, φέτος θα στηρίξουμε με σχολικά είδη, ανάμεσα σε άλλες δομές, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία:

•          Χανίων

•          Ρεθύμνου

•          Μαλεβιζίου

•          Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

•          Σητείας

Επίσης, και φέτος, για 2η χρονιά, προσφέρουμε βιβλία για παιδιά ως 12 ετών, ώστε να ενισχύσουμε τις σχολικές βιβλιοθήκες Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της Κρήτης.

Επιπλέον, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας που θέλουν και αυτοί να συμβάλουν προσφέροντας σχολικά είδη ή βιβλία,να τα τοποθετούν σταειδικά διαμορφωμένα καρότσια που θα βρουν σε επιλεγμένα καταστήματα μας σε όλες τις πόλεις της Κρήτης.

Χαρίστε πολλά χαμόγελα στα παιδιά με σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, βιβλία και ό,τι άλλο επιθυμείτε, καινούρια ή σε πολύ καλή κατάσταση!

Μπορείτε να αφήσετε τα σχολικά σας είδη και βιβλία στα παρακάτω καταστήματα S/Μ Χαλκιαδάκης:

📍Ηράκλειο:
•Μαυσώλου και Ηροδότου, Ν. Αλικαρνασσός
•Ισαύρων και Σοφ. Βενιζέλου
•Κρασαδάκη, Κασομούλη, Δελαπόρτα, Άγιος Ιωάννης

•Λεβήνου και Θερίσσου

•Εμμ. Μπαντουβά &Ξυλούρη

•ΟύλαφΠάλμε 83      

📍Χανιά:
•Κουνουπιδιανά
•Λ. Καραμανλή, Κουμπέ

📍Ιεράπετρα:Παπαγεωργίου – Κωστούλα Ανδριανού

📍Σητεία:Κολωνέλο

📍Μοίρες:Καπαριανά

📍Ρέθυμνο: Ελευθερίας Πορταλιου 1

Και αυτή τη σχολική χρονιά τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αποτελούν την πρώτη επιλογή. Γιατί ο πιο καλός ο μαθητής είναι…ο Χαλκιαδάκης!

Tip: Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές και τα προϊόντα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και να επιλέξετε ό,τι επιθυμείτε, από το eshop Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο:  https://eshop.xalkiadakis.gr/